skip to Main Content

Over

Mijn naam is Mark Bos en graag stel ik me aan u voor.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als manager in commercieel technische functies in de veiligheidsbranche, heb ik 2015 besloten een andere weg in te slaan en me te gaan richten op een eveneens dienstverlenend beroep: International Executive Chauffeur.

Sindsdien heb ik als directie- en privĂ©chauffeur veel ervaring op mogen doen met het vervoeren van CEO’s, leden van raad van bestuur, advocaten, buitenlandse delegaties en diverse nationale en internationale overheden. In 2016 heb ik het bedrijf Roads Company opgericht.

Mijn kracht is persoonlijke service. Het is voor mij vanzelfsprekend om u veilig, comfortabel en snel naar uw plaats van bestemming te brengen. Dankzij mijn uitgebreide algemene ontwikkeling, brede ervaring en contactuele vaardigheden kan ik u bij elke gelegenheid passend ondersteunen.

CONTACT
Back To Top