skip to Main Content

Diensten

De chauffeursdiensten van Roads Company worden met name ingezet door bestuurders en directieleden uit het bedrijfsleven en de overheid consultants, advocaten, professionals en ondernemers die optimaal gebruik willen maken van hun tijd. Reistijd wordt zodoende efficiënte declarabele werktijd en stelt de klant in de gelegenheid ontspannen en uitgerust op de plaats van bestemming te arriveren.

Directiechauffeur / Privéchauffeur

De directie- of privéchauffeur is een representatieve dienstverlener die de opdrachtgever op ontspannen wijze naar de gewenste bestemming brengt. De directiechauffeur neemt letterlijk het stuur uit handen van de klant en draagt de verantwoordelijkheid over haar of zijn veiligheid en welzijn. De chauffeur is discreet, betrouwbaar, professioneel en veelzijdig. Hij is flexibel inzetbaar om de klant op een passende manier te kunnen ondersteunen.

Aanvullende diensten

De chauffeur staat in dienst van zijn gast. Daarbij vervoert hij niet alleen de opdrachtgever, maar is – indien gewenst – ook een prettige gesprekspartner; oprecht en geïnteresseerd. Doorgaans wordt u in uw eigen auto gereden. Roads Company kan echter ook voor u een auto met chauffeur verzorgen. Tijdens uw afspraak, terwijl hij op u wacht, kan de chauffeur diverse werkzaamheden voor de gast verrichten. U kunt hierbij denken  aan administratieve activiteiten, het beantwoorden van de telefoon, iets bezorgen of ophalen etc. De chauffeur beschikt over goede Engelse talenkennis en is in bezit van een EHBO-diploma. Roads Company beschikt over een uitgebreid professioneel netwerk waardoor Roads Company een volledige mobiliteitsvraag voor een groep kan verzorgen. Daarnaast wordt Roads Company ingezet voor het begeleiden en rijden van personen met een verhoogd veiligheidsprofiel.

Rijvaardig: het CCV-D1-D2-certificaat & DEKRA-certificaat

De chauffeur van Roads Company beschikt over een uitstekende rijvaardigheid. Naast dat de chauffeur vloeiend en anticiperend rijdt, bezit deze timing en inzicht om de klant veilig door het verkeer kan te loodsen. Daarvoor heeft de chauffeur van Roads Company naast het reguliere rijbewijs een zogenaamd CCV-D1-certificaat behaald bij het CBR. Veel chauffeurs van Roads Company zijn tevens DEKRA-gecertificeerd (internationaal) en volgen de jaarlijkse scholingstrajecten.

CONTACT
Back To Top